Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice pristajete na upotrebu kolačića.
Natrag

Plakati Lero

| egom-1

Lerov plakat za predstavu „Pošto željezo“, 1985. Lerov plakat za predstavu „Sonata“, 1986.

K.M.
Opis i datacija predmeta (što je to?)

a)    Lerov plakat za predstavu „Pošto željezo“, 1985.
b)    Lerov plakat za predstavu „Sonata“, 1986.

Osobno sjećanje vezano za predmet i / ili njegova priča (zašto ste ga zadržali? Kako ste došli u posjed ovo g predmeta?  Zašto ste ga donijeli / zašto je relevantan temi?)
Lero je donio jedine uokvirene plakate predstava! I onda se oni sele redovito. Oni su živjeli u svim Lerovim prostorima: u Ulici Ilije Sarake 7, u Lazaretima u trećoj lađi, u Lazaretima u kućici na platou i sad u ovom novom prostoru. Stalno ih selimo, opet ih nismo nigdje objesili. S Jordanom Brunom smo išli na turneju po Engleskoj u ratu, 1992. godine. Donijeli smo ih jer ne znamo što ćemo s njima, puni su tufine! Malo su požutili, ali su uokvireni! Uokvirili smo ih jer smo u tom momentu imali neke novce ili je netko od nas imao neke novce i tako.
 
Koja je vaša motivacija za sudjelovanje (zašto ste odlučili sudjelovati; što očekujete od ove izložbe, što biste voljeli vidjeti?)
Mislim da će građani ovdje donijeti još stvari, mislim da će to biti super i interesantno te da će se pobuditi neke emocije od nekakvog davnog doba od kad ja još nisam ni bila rođena do sada ovih dana. Bit će vrlo neobično i bit će puna emocija.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Art radionice Lazareti.