Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice pristajete na upotrebu kolačića.
Natrag

Jugov navijački rekvizit

| egom-1

Navijački rekvizit vaterpolskog kluba „Jug“, 2001. godina

L.S.
Opis i datacija predmeta (što je to?)

Navijački rekvizit vaterpolskog kluba „Jug“, 2001. godina

Osobno sjećanje vezano za predmet i / ili njegova priča (zašto ste ga zadržali? Kako ste došli u posjed ovo g predmeta?  Zašto ste ga donijeli / zašto je relevantan temi?)
2001. godine, jednog vikenda u proljeće bio je Jugov Final four na bazenu. Bio sam student druge godine u Zagrebu. I taman se to poklopilo s izborima pa je Vido Bogdanović platio autobus dubrovačkim studentima da taj vikend dođu glasat. Međutim, ponukani Jugovom euforijom, išli smo više zbog toga. U autobusu prema Gradu je bila genijalna atmosfera, hrpa Dubrovčana na jednom mjestu. Jugov bazen tada nije bio natkriven, bio je pun puncat i baš je bila energija i ludilo. I poanta je da je Vido izgubio, a Jug pobijedio. Najviše se sjećam te euforije i te neprospavane noći, s tom političkom i sportskom dimenzijom!

Koja je vaša motivacija za sudjelovanje (zašto ste odlučili sudjelovati; što očekujete od ove izložbe, što biste voljeli vidjeti?)
Kad sam došao, otvorilo mi je nekih bezbroj drugih priča. Sad kad sam vidio, shvatio sam koja je poanta.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Art radionice Lazareti.