Kolačići nam pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem naše web stranice pristajete na upotrebu kolačića.
Natrag

Betino zrcalo

| egom-1

List učenika Osnovne škole Marina Getaldića, broj 18. Izašao je u veljači 2006. godine.

P.M.
Opis i datacija predmeta (što je to?)

List učenika Osnovne škole Marina Getaldića, broj 18. Izašao je u veljači 2006. godine.


Osobno sjećanje vezano za predmet i / ili njegova priča (zašto ste ga zadržali? Kako ste došli u posjed ovog predmeta?  Zašto ste ga donijeli / zašto je relevantan temi?)
Ovaj broj Betinog zrcala osobito mi je dragocjen jer se u njemu nalaze tekstovi koje smo moja najbolja prijateljica i ja napisale, a tiču se naše imaginacije Držićevog Dubrovnika. U tim tekstovima osobito se iščitavaju naši stavovi i osobni pogledi, tragovi čega se mogu nazrijeti i danas.


Koja je vaša motivacija za sudjelovanje (zašto ste odlučili sudjelovati; što očekujete od ove izložbe, što biste voljeli vidjeti?)
Kao što sam ja odlučila otvoriti ovim predmetom jedan osobni dio sebe i svojih sjećanja koja se tiču Dubrovnika, mislim da će i mnogi rado na taj način sudjelovati. Na taj način dobit ćemo sliku Dubrovnika i njegovih građana na vrlo osobnoj razini, a iz čega ćemo vrlo lako moći iščitati ne samo krajolik društvenih i kulturnih sjećanja ovog grada, već i njegovih kulturnih trauma.                                                     

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Art radionice Lazareti.